Η δική μας ιστορία ξεκινά το 2016. Το «la cantina fresca» με τα φρέσκα προϊόντα του και τις ασυναγώνιστες τιμές του αλλά με πάνω από όλα την προσοχή του στην ποιότητα ανοίγει τις πόρτες του στο πρώτο του κατάστημα στην Πατησίων.

Ιδρυτές της επιχείρησης είναι μια παρέα τεσσάρων ατόμων με ένα τεράστιο team να τους υποστηρίζουν. Mοto μας WE’RE PRODUCERS. WE’RE FRESH. WE’RE YOU.

Η φιλοσοφία της αλυσίδας μας στηρίζεται στα παρακάτω:

Έρευνα κι εξέλιξη σε κάθε πτυχή της λειτουργίας και των προϊόντων που προσφέρουμε στους πελάτες μας

Συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού κι ενημέρωση σε θέματα υλικών, νέων τάσεων και τεχνολογίας

Ειλικρίνεια, σεβασμός, μέγιστες παροχές προς τους επισκέπτες αλλά και προς τους συνεργάτες μας

Αποτελεσματική υποστήριξη των καταστημάτων franchise με σκοπό την υγιή διάρκειά τους

Βάση και πρωταρχικό παράδειγμα της επιτυχίας μας αποτελούν τα ίδια μας τα καταστήματα. Το «la catnina fresca» προτείνει να αξιοποιήσετε την επένδυσή σας και να έρθετε στην ομάδα μας παρέχοντας οργανωμένο πλάνο, μια έτοιμη κι έμπειρη ομάδα στελεχών που θα σας οδηγήσουν σωστά στο άνοιγμα ενός νέου «la cantina fresca» και στον δρόμο της κερδοφορίας. Διαθέτουμε το επιχειρηματικό σχέδιο και την κατάλληλη τεχνογνωσία ώστε ένας νέος και όχι απαραίτητα έμπειρος επιχειρηματίας να κάνει το δικό του «la cantina fresca» αφού πρώτα δει την πραγματική λειτουργία, δεχθεί συμβουλευτικές υπηρεσίες για την επιλογή του χώρου και για την οργάνωση λεπτομερειών στο ξεκίνημά του. Με λίγα λόγια με την από κοινού συμφωνία μας να έχει πλήρως εξοπλισμένο εντός 30 ημερών δικό του «la cantina fresca» με τις απαιτούμενες κατασκευές [προαιρετικά] με εκπαιδευμένο προσωπικό, με όλες τις προμήθειες υλικών και με πλάνο marketing & επικοινωνίας.

Η ανάπτυξη που στοχεύουμε να γνωρίσει η αλυσίδα μας τα επόμενα χρόνια αποτελεί κίνητρο για εσάς. Μπείτε από τους πρώτους στην ομάδα μας κι επωφεληθείτε από τις συντονισμένες ενέργειες προβολής, από τα προσιτά κόστη συνεργασίας και από τη συνεχή προστιθέμενη αξία.

Εμπειρία και αποκλειστικές συνταγές

Η επιχείρηση κινείται σε γρήγορους πρωινούς κυρίως ρυθμούς κι εξυπηρετεί την καθημερινή συνήθεια για ποιοτικό καφέ με αποκλειστικά δικά μας χαρμάνια, φρέσκους χυμούς από δικής μας παραγωγής προϊόντα και σάντουιτς, χειροποίητα ζυμαρικά και πίτες δίνοντας έμφαση στο όμορφο περιβάλλον και στην καλή φήμη που φέρνει συνεχώς νέους πελάτες.

Προσιτό Franchise

Η εταιρεία μας προωθεί εξελιγμένο μοντέλο ευέλικτου franchise με απλές λύσεις και με σκοπό την κερδοφορία και τη διάρκεια του franchise.

* Επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Franchise για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Έχετε απορίες? Θα χαρούμε να σας τις λύσουμε!

Το lacantinafresca.gr συλλέγει, αποθηκεύει στα συστήματα της και χρησιμοποιεί τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε σε αυτή τη φόρμα επικοινωνίας με αποκλειστικό σκοπό την επικοινωνία με την lacantinafresca.gr για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σύμφωνα με τη Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της σελιδας. Τα στοιχεία σας ΔΕΝ διαβιβάζονται σε τρίτους και διαγράφονται αυτόματα μετά το πέρας της επικοινωνίας.

Αποδέχομαι